Om oss

Aktuelt Regnskap AS ble stiftet høsten 2008. Da var vi to ansatte. Våren 2020 tok vi over ansatte og portefølen til Henden Regnskapskontor AS. Etter overtagelsen ble vi 6 ansatte som utgjør 5,5 årsverk. Alle ansatte har lang og variert praksis innen regnskap og lønn. Vi har erfaring fra det meste innen regnskap, lønn, skatt og administrasjon av mindre firma. 3 av de ansatte er autoriserte regnskapsførere.

Vi holder til i moderne kontorer på Kårvåg, Averøy.

Et digitalt regnskapsbyrå

Våre systemer er moderne, noe som gir deg som kunde tilgang på det beste av det beste innen lønn og regnskap. Ved å benytte moderne verktøy kan vi gi deg den beste og mest effektive oppfølgingen. Enkel tilgang fra mobil og laptop gjennom brukervennlige applikasjoner.

Vi tar oss av regnskapet, så kan du fokusere på det din bedrift er best på.  

Skybasert regnskapssystem

Vi benytter oss av et skybasert regnsskapssystem, og tilbyr nettbasert løsning for oppkobling. Noe som gir kundene tilgang til vårt system, samt mulighet for å levere bilagene elektronisk. For de som ønsker å levere papirbilag, så er dette også mulig. Det skybaserte systemet er fleksibelt og kundene får tilganger til de modulene de ønsker og har behov for.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss