Regnskapsfører gjerne autorisert

Dine kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som har erfaring fra regnskapsbransjen, du bør ha høyere økonomisk utdannelse, gjerne autorisert. Du bør også ha kjennskap til norske regnskapsregler og ha bra program/systemforståelse. Jobben innebærer daglig kontakt med kunder, den som ansettes må derfor ha god norsk skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Aktuelt Regnskap AS er et byrå som gjør sitt beste for å følge med i utviklingen. Vi ønsker derfor en person som liker utfordringer og takler endringer i arbeidshverdagen.

Vi tilbyr

En selvstendig jobb i et godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktig lønn. Vi har lang erfaring i regnskapsbransjen og streber etter å levere så bra produkt som mulig for våre kunder. Vi holder til i trivelige kontorer på Kårvåg i Averøy kommune.

Arbeidsoppgaver

Regnskap fra A til Å.

Rådgivning.

Egen kundeportefølje og kunder i samarbeid med kolleger.

Arbeid med digitalisering og effektivisering av arbeidsprosesser.

Lønn.

Om arbeidsgiveren

Aktuelt Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet høsten 2008. Aktuelt Regnskap AS utfører de fleste oppgaver innen regnskap, lønn, offentlige oppgaver, inkl. skattemeldinger og rådgiving.

Våre kunder er små og mellomstore bedrifter i forskjellige bransjer. Aktuelt Regnskap AS har pr. i dag ca. 5,5 årsverk. Vi har fokusert på kvalitet, service og faglig kompetanse.

Sektor: Privat

Sted: 6531 Averøy

Bransje: Økonomi og regnskap

Stillingsfunksjon: Økonomi og regnskap / Regnskap

Kontaktperson: Anne-Lise Karlsen
Telefon: 40091139

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi vil gjerne høre fra deg!

Kontakt oss